Januari 2022

Het was een bewogen jaar. Gemarkeerd door Corona maatregelen en veel onmogelijkheden. Toch is het gelukt er een mooi stichting jaar van te maken.

Dankzij de Trinity Foundation konden een groep dakloze moeders en hun kids gratis naar de Trinity Wereldwijs tour waar ze zichtbaar genoten van de muziek en het gevoel eindelijk eens een uitje te kunnen doen met hun kids en buren.

Tevens kon Trinity een online concert opnemen voor gezinnen met een gezinslid met een meervoudige handicap. Een opname die voor deze gezinnen beschikbaar blijft om nogmaals te kijken. Zeker deze gezinnen lijden erg onder de Corona maatregelen gezien ze een kwetsbaar gezinslid hebben en nog minder dan eerst toegang hebben tot muziek en uitjes.

Midden in de lockdown wegens Covid 19 kon Trinity Wereldwijs een livestream opnemen van de ‘Een grote familie’ plaat. Mede dankzij geld van de stichting was er echt familie gevoel en hoop voor een heleboel mensen. Trinity Wereldwijs kon dit materiaal toegankelijk maken voor een heel brede groep mensen door te streamen. Duizenden mensen zijn aangehaakt.

Wat gaaf was te merken afgelopen jaar is dat er verschillende particulieren donateurs zijn aangehaakt! Dat is prachtig nieuws en we hopen nog vele mooie dingen met dit geld te kunnen doen. Groeten vanuit de stichting aan alle donateurs en geïnteresseerden.