Juni 2024

Namens de stichting bezocht de band Trinity op 26 april 2024 de school Elim in Lima, Peru. De band was in Peru op uitnodiging van een Duitse arts die een groot medisch project leidt in het arme binnenland van Peru. Daar hebben zij gespeeld op een festival die door het ziekenhuis wordt georganiseerd. Omdat ze toch al in Peru waren kon dit optreden voor de school hieraan gekoppeld worden.

Op de school gingen ze eerst een aantal klassen bezoeken, waar de leerlingen met hen in gesprek gingen. Voor de mannen van Trinity best dubbel: zij hadden immers hun jonge jaren voor een groot deel ook in een arme wijk in Lima doorgebracht, maar voelden dat zij zoveel betere kansen hadden gekregen. Na de rondleiding door de school volgde een concert op het schoolplein. Voor hun gevoel brachten ze de muziek, die ze als kinderen in Peru opgepakt hadden, als het ware een beetje terug bij haar oorsprong. Het was een hemels feest vol verbinding!

Daarna was er natuurlijk taart , eten en foto’s! Hieronder een foto met de band en een deel van het personeel van de school.